Asuntolaina ilman säästöjä - Onko se mahdollista?

Asuntolaina

Esimerkkilaskelma: Luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun (fees). Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 % (ARP interest rate). Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella 4,19 % - 20 % välillä. Laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Lainasummat 2000 € - 60.000 €, tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma.

Yhteistyökumppanit

Asuntolaina ilman säästöjä

Asuntolainan hankkiminen ilman säästöjä voi tuntua haastavalta, mutta se ei ole mahdotonta. Oikeanlaisella suunnittelulla ja sopivien rahoitusvaihtoehtojen etsimisellä voit löytää oman unelmakotisi ilman suuria säästöjäkin. Monet pankit ja rahoituslaitokset tarjoavat asuntolainaa ilman säästöjä asiakkailleen, mutta tällöin lainan kustannukset voivat olla hieman korkeammat kuin säästöjen avulla saaduissa lainoissa.

Lainatarjouksia.com tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa asuntolaina ilman säästöjä. Sinun tarvitsee vain täyttää yksi hakemus, ja sivusto kilpailuttaa lainasi useiden pankkien ja rahoituslaitosten kesken puolestasi. Voit hakea asuntolainaa jopa 500 000 € asti ja jopa 30 vuoden laina-ajalla. Näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä kodin etsimiseen ja unelmasi toteuttamiseen.

Kun kilpailutat asuntolainasi Lainatarjouksia.comin avulla, saat parhaat mahdolliset lainatarjoukset huomioon ottaen tilanteesi ja toiveesi. On tärkeää vertailla eri tarjouksia huolellisesti, jotta voit löytää itsellesi edullisimman ja sopivimman asuntolainan ilman säästöjä. Näin voit saada asuntolainasi edullisesti ja ilman turhia lisäkustannuksia, vaikka sinulla ei olekaan suuria säästöjä takanasi.

Asuntolaina ilman vakuuksia

Asuntolaina ilman vakuuksia on mahdollista saada, vaikka monesti asuntolainan myöntämiseen vaaditaan jonkinlaista vakuutta. Usein vakuutena käytetään ostettavaa asuntoa, mutta asuntolaina ilman säästöjä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole täyttä 15 % omaa rahoitusosuutta asunnon hinnasta. Vakuudettomia asuntolainoja voidaan myöntää tietyin edellytyksin, jotka on hyvä ottaa huomioon lainanhakuprosessissa.

Yksi tärkeimmistä neuvoista vakuudettoman asuntolainan hakemiseen on kilpailuttaminen. Vertailemalla lainatarjouksia, voit löytää edullisimman vaihtoehdon ja säästää pitkässä juoksussa. Kilpailuttaminen on helppoa ja vaivatonta esimerkiksi Lainatarjouksia.comin avulla. Palvelu kilpailuttaa puolestasi asuntolainaa jopa 500 000 € asti ja jopa 30 vuoden laina-ajalla.

Vakuudettoman asuntolainan saamiseksi, sinun tulee vakuuttaa pankki maksukyvystäsi. Tähän voit käyttää esimerkiksi:

 • Säännöllisiä palkka- tai eläketuloja
 • Vakuutusyhtiöltä saatavia takaajia
 • Suhteellisen velattomuuden tilaa

On tärkeää huomioida, että vakuudeton asuntolaina voi tulla hieman kalliimmaksi kuin perinteinen asuntolaina vakuuksilla. Pankki ottaa suuremman riskin myöntäessään lainan ilman vakuuksia, joten lainan korko saattaa olla korkeampi.

Joissakin tapauksissa pankit voivat vaatia yhteishakijan, joka auttaa lainan takaisinmaksussa, mikäli sinulle tulee vaikeuksia. Yhteishakijan hyväksyttävät tulot ja luottotiedot voivat parantaa mahdollisuuksiasi saada asuntolaina ilman vakuuksia.

Muista, että on tärkeää vertailla eri pankkien vaihtoehtoja ja löytää paras ratkaisu omiin tarpeisiisi. Lainatarjouksia.comin avulla kilpailutat asuntolainan helposti ja tehokkaasti.

Oman kodin ostaminen ilman säästöjä

Asunnon ostaminen ilman säästöjä on haastavaa, mutta ei mahdotonta. Joissakin tilanteissa voi olla mahdollista saada asuntolaina ilman omaa rahoitusta. Tässä osiossa kerromme, miten voit edetä oman kodin hankinnassa, vaikka sinulla ei olisikaan suuria säästöjä.

Ensinnäkin, on tärkeää ymmärtää, että asuntolainan saaminen ilman säästöjä vaatii usein hyvän taloudellisen tilanteen ja vakaat tulot. Pankit haluavat tietää, että pystyt maksamaan lainasi takaisin, joten sinun tulee tarjota vakuutus siitä, että tulosi ovat riittävät lainan takaisinmaksuun.

Toinen tärkeä seikka on lainan vakuudet. Vaikka et ehkä pysty maksamaan asunnon hankintahintaa, pankin on saatava jokin takuu lainan takaisinmaksusta. Tällöin vakuutena voi olla esimerkiksi henkilötakaus tai ylimääräinen kiinnitys. Jos sinulla on perheenjäsen tai ystävä, joka pystyy takaamaan lainasi, tämä voi lisätä mahdollisuuksiasi saada laina ilman omaa rahoitusta.

Tässä vaiheessa suosittelemme kilpailuttamaan asuntolainan ja selvittämään eri pankkien tarjoukset. Lainatarjouksia.com on erinomainen työkalu tähän tarkoitukseen. Palvelun avulla voit kilpailuttaa asuntolainaa jopa 500 000 € asti ja jopa 30 vuoden laina-ajalla. Kilpailuttamalla saat tietää, millaisia lainatarjouksia sinulle on tarjolla ja voit valita parhaan vaihtoehdon oman tilanteesi mukaan.

Lopuksi, älä lannistu, vaikka et saisikaan heti asuntolainaa ilman omaa rahoitusta. Hanki lisätietoja eri rahoitusvaihtoehdoista, keskustele pankin asiantuntijoiden kanssa ja mieti muita keinoja kerryttää varoja asunnon ostamiseen, kuten esimerkiksi ASP-säästäminen. On tärkeää olla realistinen ja kärsivällinen, mutta oikealla suunnittelulla ja ponnisteluilla unelma omasta kodista voi toteutua myös ilman suuria säästöjä.

Asuntolaina ilman takaajia tai käsirahaa

Asuntolainan hankkiminen ilman takaajia ja säästöjä voi olla haastavaa, mutta se ei ole mahdotonta. Tärkeää on ymmärtää, että asuntolaina ilman takaajia ja säästöjä vaatii sinulta usein tiukempia ehtoja ja parempaa maksukykyä.

Yleensä pankit vaativat asuntolainalle vähintään 10 % käsirahaa, jonka on oltava joko säästöjä tai takaajien antamaa vakuutta. Ilman käsirahaa asuntolainan saaminen voi vaikuttaa hankalalta, mutta on kuitenkin mahdollista. On hyvä huomioida, että kun käsirahaa ei ole, lainan korko voi olla korkeampi ja laina-aika lyhyempi.

Asuntolainan kilpailuttaminen on erittäin tärkeää, ja se kannattaa tehdä useamman pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Lainatarjouksia.com on hyödyllinen palvelu tässä tarkoituksessa, koska voit kilpailuttaa asuntolainaa jopa 500 000 € asti jopa 30 vuoden laina-ajalla.

Kun haet asuntolainaa ilman takaajia ja säästöjä, seuraavat asiat voivat auttaa sinua saamaan parhaat mahdolliset lainaehdot:

 1. Hyvä työ- ja tulotilanne: Pankit arvostavat vakituista työpaikkaa ja säännöllisiä tuloja, jotka auttavat sinua selviytymään lainan lyhennyksistä.
 2. Velaton ja luottotiedot kunnossa: Jos sinulla ei ole muita merkittäviä velkoja tai maksuhäiriömerkintöjä, pankki näkee sinut vähemmän riskialttiina asiakkaana.
 3. Realistinen asunnon hinta: Kun haet asuntolainaa ilman käsirahaa, asunnon hinta kannattaa pitää kohtuullisena omiin tuloihin nähden.

Muista, että asuntolainan kilpailuttaminen on aina kannattavaa, jotta löydät parhaat lainaehdot omiin tarpeisiisi sopivasti. Lainatarjouksia.comin avulla pystyt vertailemaan useiden pankkien tarjouksia, joten älä epäröi käyttää heidän palvelujaan.

Säästöjen puuttumisen merkitys asuntolainaa haettaessa

Asuntolainan hakeminen ilman säästöjä on mahdollista, mutta säästöjen puuttumisella on merkitystä asuntolainan saamisen kannalta. Ensinnäkin, lainantarjoajat perustavat lainapäätöksen usein asiakkaan maksukykyyn – mitä parempi maksukyky, sitä paremmat mahdollisuudet lainan saamiseen.

Ilman säästöjä saatetaan edellyttää enemmän todisteita maksukyvystä, kuten:

 • Korkeampi kuukausitulo
 • Vakituinen työ
 • Positiivinen luottotiedot

Seuraavassa on kuvattu muutamia asioita, jotka saattavat vaikuttaa asuntolainan saamiseen ilman säästöjä:

 1. Lainan vakuudet – Lainanmyöntäjät vaativat yleensä vakuuden varmistamaan lainan takaisinmaksun.
 2. Lainansaantimahdollisuus – Ilman säästöjä voi olla vaikeampaa saada asuntolaina. Lainanmyöntäjä saattaa vaatia esimerkiksi lisätakauksia tai muita turvallisuustekijöitä ennen lainan myöntämistä.
 3. Lainan hinta – Asuntolainan hintaan vaikuttavat monet tekijät, kuten lainan koko, korko ja laina-aika.

Säästöjen puuttuminen voi myös vaikeuttaa asunnon sisustamista ja mahdollisesti tarvittavia remontteja, jotka on syytä ottaa huomioon asuntolaina-asiakkaana ilman säästöjä.

Kilpailuta asuntolaina Lainatarjouksia.comin avulla

Paras tapa varmistaa edullisin ja sopivin asuntolaina on kilpailuttaa vaihtoehdot. Lainatarjouksia.com tarjoaa helpon ja nopean tavan kilpailuttaa asuntolainatarjouksia. Voit kilpailuttaa asuntolainaa jopa 500 000 € asti jopa 30 vuoden laina-ajalla.

Käyttämällä palvelua löydät parhaiten juuri sinun tarpeisiisi sopivan asuntolainan, jopa ilman säästöjä, ja voit näin saada asuntounelman toteutumaan.